Продукти:
125гр. маргарин
100гр. захар
2 яйца
1/2 пакетче бакпулвер
150гр. брашно
20мл. олио
100 гр. кисело мляко
Разтапям маргарина след което в подходяща купа разбивам яйцата със захарта. Прибавям всички останали продукти и разбърквам до получаването на хомогенна смес. Изсипвам тестото в набрашнена форма с диаметър 24см. и пека на 175 С.
Изстиналият сладкиш се разрязва на квадрати които се потапят в разтопен шоколад и се овалват в кокосови стърготини.
Много ми харесаха тези квадрадчета - много ми приличат на сладкиш "Лемингтън".Копирам си рецептата, само ще заменя маргарина с масло:).
ОтговорИзтриванеПоздрави!
Наистина с масло трябва да станат по-хубави. Чак да споделш отзиви. Усмихнат ден!
ОтговорИзтриване